Ponta, despre PSD: Un partid condus de traseişti impostori de la PD şi PRM, de feudali analfabeţi şi aroganţi, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a publicat un mesaj în care se declară „dezamăgit“ de actualul PSD, care ar fi condus de „feudali analfabeţi şi impostori“, unii proveniţi din PD sau PRM.

„Am intrat în PSD-ul condus de Adrian Năstase şi în Guvernul care a dus România în NATO şi in Uniunea Europeana. Am condus PSD -ul şi Guvernul care în 2012-2015 a scos România din dezastrul economic şi social al «epocii Băsescu»!“, scrie Victor Ponta la începutul ultimei sale postări pe Facebook. 

Ulterior, fostul premier se lansează într-un atac foarte dur la adresa conducerii formaţiunii social-democrate. „Acum mă uit cu mare tristeţe la un PSD condus de traseişti impostori de la PD si PRM, de feudali analfabeţi şi aroganţi, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vânătoare furate de la stat“, mai afirmă Ponta. 

Nu în ultimul rând acesta îşi declară dezamăgirea pentru faptul că simte cum PSD „abuzează“ în prezent de voturile primite în 2016 şi „conducerea mafiotizată“ aPSD foloseşte formaţiunea doar pentru „bani, putere şi protecţie în faţa legii“.

Reacţia fostului premier vine în urma unui mesaj postat de Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii în anii în care Palatul Victoria era condus de Victor Ponta, mesaj în care deputatul PSD se declara la rândul său dezamăgit de scandalurile din partid. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite