Ponta, despre modul în care s-a adresat Mirel Palada unui jurnalist: „Dacă vrea să fie Lăzăroiu, atunci nu va lucra pentru mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, Dan Şova şi Mirel Palada FOTO Marian Iliescu
Victor Ponta, Dan Şova şi Mirel Palada FOTO Marian Iliescu

Premierul Victor Ponta spune că a discutat cu Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului, şi că i-a dat ca temă de gândit modul în care s-a referit la un reporter de la „Gândul“, atunci când a spus că „este o plăcere să-l execute electric“.

„Da. M-am gândit foarte clar şi i-am spus domnului Palada în mod direct că nu sunt de acord cu un asemenea mod de exprimare nici măcar pe Facebook.  Eu n-am nevoie de un Sebastian Lăzăroiu la Guvern. Dacă vrea să fie Lăzăroiu, atunci nu va lucra pentru mine”, a spus Ponta.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a lansat vineri un atac la adresa „jurnaliştilor anti-guvernamentali“, cu referire la un reporter al publicaţiei online „Gândul“. Ulterior, ziarul l-a somat pe oficialul Guvernului să ofere o explicaţie cu privire la reacţia sa, iar Palada a încercat să tranşeze conflictul. "Şi eu am greşit, şi ei au greşit", a fost concluzia sa.

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi“, a fost textul de pe Facebook care a declanşat un conflict între ziar şi purtătorul de cuvânt al Executivului, după ce unul dintre reporteri ar fi interacţionat cu acesta pe Facebook.

Ulterior, publicaţia l-a somat pe Mirel Palada „să spună exact cine este jurnalistul Gândul la care se referă şi care este  motivul exact pentru care îl atacă“.

Întrebat cum comentează textul publicat, pe Facebook, de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, premierul Victor Ponta a afirmat că nu a discutat cu acesta.

Citeşte şi:

Ponta: „Nu sunt de acord cu declaraţiile lui Palada, dar Băsescu le spune pe româneşte la adresa tuturor“

Premierul Victor Ponta a declarat că nu susţine declaraţiile consilierului său, Mirel Palada, la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi că i-a transmis acest lucru şi lui Palada, dar a opinat, în acelaşi timp, că şeful statului formulează jigniri mai grave la adresa Guvernului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, despre declaraţia preşedintelui Băsescu: „E beat. Nu numai de putere“

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a publicat, pe Facebook, o reacţie la declaraţiile făcute duminică de preşedintele Traian Băsescu.



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite