Ponta, despre Lãzãroiu şi Funeriu: "Sunt douã personaje sinistre şi dubioase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absenţa lui Daniel Funeriu, respectiv a lui Sebastian Lăzăroiu de la întâlnirea premierului cu preşedintele Traian Băsescu a fost catalogată drept "un semn de normalitate" de către Victor Ponta.

Întrebat la România TV dacã a solicitat ca Funeriu şi Lãzãroiu sã nu participe la întâlnirea cu Traian Băsescu, Ponta a negat, explicând totuşi că este "un semn de normalitate să scoţi asemenea personaje de la nişte discuţii serioase".

"Despre ce era sã vorbim, despre Alba-ca-Zãpada sau despre ce? (...)Consider cã sunt douã personaje sinistre şi dubioase, dar mã rog, fiecare îşi alege consilierii. Recunosc însã cã nu mi-aş fi luat un consilier care spune cã miroase a cadavru (despre Lãzãroiu - n.r.). Probabil pe unde lucreazã dânsul ţine vreun cadavru pe undeva. Mi-aş pune mari probleme, strict psihiatric", a spus Ponta.

Comentariul premierului a vizat afirmaţia lui Lãzãroiu care a susţinut că în PSD sunt mulţi care îşi doresc funcţia de premier, "cu atât mai mult cu cât se simte miros de cadavru".

Victor Ponta a admis cã ar putea exista mai multe persoane în PSD care îşi doresc şefia guvernului, dar a arãtat cã el a candidat pentru acest post şi a fost votat de cãtre congresele PSD, PNL şi PC - componente ale Uniunii Social Liberale.

Deşi Sebastian Lãzãroiu şi Daniel Funeriu figurau iniţial pe lista celor prezenţi la întâlnirea preşedintelui cu premierul, aceştia nu au mai asistat la discuţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite