Ponta, despre intenţia Vioricăi Dăncilă de a restructura Guvernul: „Eu i-am scris lista aia de 19 ministere/ Candidatura lui Dăncilă, prostie curată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Arhivă
foto Arhivă

Fostul premier Victor Ponta susţine că el i-a „scris” liderului PSD, Viorica Dăncilă, lista cu 19 ministere care este luată în considerare în caz de restructurare guvernamentală. Ponta cataloghează drept „prostie curată” candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

„Ştiţi cine i-a scris lista aia de 19 ministere? Eu i-am scris-o” a afirmat Victor Ponta, luni seară, într-o emisiune la TVR, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că este luată în calcul varianta reducerii numărului ministerelor la 19.

Ponta a criticat dur decizia Vioricăi Dăncilă de a candida la alegerile prezidenşiale.

„Nu e încăpăţânare, e prostie curată”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a afirmat că o candidatură a Vioricăi Dăncilă la alegerile pentru funcţia supremă în stat creşte şansele candidatului USR-PLUS, Dan Barna, de a intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Când conduci un partid nu ai voie să-ţi baţi joc de soarta ţării pentru nişte prostii, nişte himere, că aşa zice CEX-ul. (...) Cel pe care l-a numit doamna ministru de Interne merge după ea prin ţară la pupat icoane şi mâncat pâine cu sare. (...) Ce face CEx-ul ca să mă apere pe mine sau pe dvs? Ce fac toarte firmele româneşti? E tot ANAF-ul peste ele că i-a trimis Teodorovici că nu mai are de unde să scoată bani. (...) Aş vrea ca această ţară să fie guvernată şi avem nişte marionete care vorbesc”, a mai afirmat liderul Pro România.

Acesta a spus că doreşte ca în al doilea tur al prezidenţialelor să intre un candidat de stânga.

Fostul premier a afirmat de asemenea că în acest moment „România nu este guvernată”, iar actualul preşedinte, KLaus Iohannis "are prima şansă" la alegerile prezidenţiale din acest an şi că acesta poate fi învins de Mircea Diaconu, "dar greu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite