Ponta, despre dorinţa lui Băsescu de a fi premier: „Mi se pare un film de groază. A fost premier în timpul lui Boc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a respins, categoric, ideea ca preşedintele Traian Băsescu să devină premierul României după alegerile prezidenţiale din toamnă, precizând că, în timpul Guvernului Boc, şeful statului a fost şi prim-ministru.

„Eu am vorbit despre lucruri concrete. Domnul preşedinte am văzut că vrea să fie prim-ministru, mi se pare un film de groază. Doamne fereşte! A fost premier în timpul lui Boc. Trebuie să aibă grijă să îi plătim noi, cu toţii, pensia“, a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a reluat aseară ideea ca, după expirarea mandatului de preşedinte, să se îndrepte către funcţia de premier al României, spunând că are foarte multă experienţă care l-ar ajuta la depolitizarea tuturor instituţiilor de inspecţie şi control.

„Nu aş refuza postul de prim-ministru. Eu pot face echipă cu oricine dacă mă lasă să fac ce trebuie. Poate să fie oricine preşedinte. Nu aş face însă compromisuri cu un preşedinte precum Ponta, dar cu cineva din dreapta, da“, a spus Băsescu, la B1 TV.

Citeşte şi:

Traian Băsescu: „Romania are bani în acest moment. Acciza este o sfidare. Nu aş refuza postul de premier cu un preşedinte de dreapta”

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, luni seară, la postul B1 TV, despre acciza la carburant, despre dreapta românească şi despre alegerile europarlamentare.

Ponta, despre acciza la carburant care intră în vigoare mâine: Căutăm co-finanţare pentru autostrăzi

Premierul Victor Ponta a reiterat faptul că banii încasaţi pe acciza de şaprte eurocenţi vor fi sursă de finanţare pentru construcţia de autostrăzi. În prealabil, preşedintele Traian Băsescu i-a cerut public să renunţe la introducerea accizei de şapte eurocenţi la carburant.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite