Ponta, despre candidatura lui Negoiţă la şefia PSD: „I-am spus că este riscant să vorbească de mine şi de Liviu Dragnea. Dacă mâine este el?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider al PSD, premierul Victor Ponta, a spus că a vorbit cu Robert Negoiţă despre candidatura sa la şefia PSD, arătându-se deranjat de faptul că acesta a vorbit despre problemele sale şi ale lui Liviu Dragnea cu legea.

„Democratic. După anunţ am vorbit cu Robert şi i-am spus că este riscant să vorbească de mine şi de Liviu Dragnea. Dacă mâine este el? În rest, este democraţie în PSD. Gata cu dictatura în PSD după cinci ani şi jumătate cu mine“, a spus Ponta.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat ieri că se înscrie în cursa pentru şefia PSD, luându-i prin surpindere pe toţi liderii  PSD, în frunte cu Liviu Dragnea. „Sunt decis să candidez la funcţia de preşedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie. Cel mai mare partid din România, care este la putere, care are prim-ministru, este într-o situaţie delicată. Premierul a avut prima înfăţişare ieri, într-un dosar penal, preşedintele interimar este condamnat în primă instanţă, iar peste câteva zile avem alegeri“, a spus Robert Negoiţă, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului. Atacul a fost resimţit mai ales de Liviu Dragnea, care nu a ştiut nimic de intenţia celui pe care l-a susţinut să preia organizaţia PSD Bucureşti.

„Ce este circul ăsta?“

Înainte de anunţul propriu-zis, Liviu Dragnea şi Robert Negoiţă s-au întâlnit în curtea sediului PSD, unde au avut un schimb de replici tensionate. Liviu Dragnea i-a cerut socoteală lui Robert Negoiţă pentru prezenţa jurnaliştilor la sediul PSD. „Ce este circul ăsta?“, a spus Dragnea. „Te rog frumos, vreau să discut ceva cu tine, nu înţeleg ce vrei să faci“, i-a spus apoi lui Negoiţă. „Vreau să fac un anunţ“, a răspuns Negoiţă. Liderul interimar al PSD şi primarul Sectorului 3 au avut o discuţie privată timp de câteva minute, în urma căreia Robert Negoiţă a invitat jurnaliştii la conferinţa de presă, iar Dragnea a plecat de la sediul PSD. Dragnea nu a avut în vedere o posibilă candidatură a lui Robert Negoiţă la şefia PSD, mai ales după ce l-a prezentat ca făcând parte din echipa sa. Negoiţă a fost ales de curând preşedintele PSD Bucureşti, bucurându-se de susţinerea lui Dragnea, fiind favorit să devină şi candidatul partidului pentru Primăria Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite