Ponta despre Boc: E un politician mic şi cu un foarte mare tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, astăzi, că fostul prim-ministru Emil Boc este un politician mic, cu un foarte mare tupeu, subliniind că mandatul acestuia a reprezentat o „catastrofă“  în viaţa României.

„Vreau să constat un sigur lucru şi, din păcate, mi s-a confirmat acum de dimineaţă: din păcate, fostul prim-ministru, domnul Emil Boc, e un politician mic şi cu un foarte mare tupeu. Eu mi-am făcut datoria nu faţă de domnul Boc, ci faţă de români, să spun ceea ce am găsit la Hidroelectrica - 1,2 miliarde de Eruo pierderi, ce am recuperat într-un trimestru de la ANAF - 1,2 miliarde de lei bani în plus încasaţi, ce am găsit fraude - şi vorbesc de sute de milioane de Euro şi de lei - fie că e vorba de Poşta Română, fie că e vorba de Ministerul Dezvoltării, de CNAS. Nu ştiu de ce domnia sa s-a simţit dator, în loc să răspundă la lucrurile astea, şi probabil trebuie să răspundă şi penal, să vorbească de două lucurri care mi-au dovedit încă o dată că a stat trei ani premier fără să înveţe nimic“, a explicat Ponta.

Potrivit premierului, primul lucru despre care a vorbit Boc a fost cursul Euro-Leu. Ponta îi reaminteşte lui Boc că atunci când a plecat Guvernul PDL cursul era 4,5 lei, iar acum este 4,8  lei.

„Al doilea lucru despre care a vorbit e preţul la gaze. Vreau să spun că eu nu fac altceva acum decât să aplic ceea ce Guvenrul Boc a semnat cu FMI referitor la preţul la gaze. E totuşi prea mare nesimţirea să semnezi un acord cu FMI după care să-i cerţi pe cei care-l aplică. Ce trebuia să facem, să nu aplicăm ce a semnat domnul Boc?“, a mai spus Victor Ponta.

Citeşte şi: USL va depune plângeri penale împotriva tuturor liderilor PDL

Ponta: Abuzurile procurorilor reprezintă o lovitură de stat, USL are obligaţia de a proteja votanţii
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite