Ponta, despre arestarea lui Oprescu: Mă uit la televizor şi sunt uluit. Să nu vă aşteptaţi de la mine să mă adaug corului de şacali şi hiene care sar pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO Mediafax
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO Mediafax

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, luni, că e „uluit” de ceea ce a văzut la televizor în cazul reţinerii şi arestării lui Sorin Oprescu, precizând că nu va face parte din „corul de şacali şi hiene care sar acum” pe primarul general al Capitalei.

Victor Ponta a fost social-democratul care a avut prima reacţie după reţinerea şi arestarea primarului Capitalei, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD de luni.

„Mă uit şi eu la televizor şi sunt uluit. Nu pot decât să mă uit, nu am alte informaţii. În rest, vreau să vă spun un singur lucru: să nu vă aşteptaţi de la mine să mă adaug corului de şacali şi hiene care sar acum pe Sorin Oprescu. Eu nu o să spun nimic rău de el”, a declarat liderul de la Palatul Victoria.

Sorin Oprescu a fost reţinut sâmbătă noapte de procurorii DNA, iar o zi mai târziu, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele primarului general al Capitalei.

Decizia nu este definitivă, însă este executorie, iar Sorin Oprescu a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite