Ponta: Deputaţii USL să gândească cu creierul lor cazul Trăşculescu, nu cu al lui Lăzăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că deputaţii USL vor trebui să decidă în urma unei analize proprii asupra arestării deputatului PDL, Alin Trăşculescu, şi nu cu "creierul" lui Sebastian Lăzăroiu.

Ponta a susţinut că la nivelul Comisiei juridice parlamentarii USL vor analiza dosarul pentru a vedea dacă este justificată arestarea preventivă a lui Trăşculescu, acuzând "laşitatea celor de la PDL de a-l apăra pe colegul lor".

El a ţinut să sublinieze faptul că flagrantul organizat de procurori s-ar fi organizat în absenţa deputatului, fapt care ridică semne de întrebare asupra reţinerii acestuia.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine, potrivit RFI, că dacă PDL va vota în Parlament pentru ridicarea imunităţii deputatului PDL Alin Trăşculescu, astfel încât să nu influenţeze cursul anchetei, va dovedi că sunt în contrast cu USL şi ar putea întoarce cazul în favoarea sa.

Potrivit acestuia, Trăşculescu nu e un caz care să-i facă foarte fericiţi pe cei de la ARD, dar lucrurile s-ar putea întoarce în favoarea lor, dacă vor rămâne consecvenţi cu principiile de până acum şi anume să nu influenţeze în nici un fel cursul acestei anchete, şi asta înseamnă în primul rând un vot în Parlament, pentru ridicarea imunităţii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite