Ponta deconspiră ofiţerul acoperit: „Lucian Isar e“. Alina Gorghiu: „Omul e de domeniul patologicului“. Ponta revine: Am fost ironic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Parlament, că soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiţer acoperit. Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în primul Guvern Ponta, dar n-are nicio legătură cu PSD.

”La cine domn'le? La Calimente (preşedinte comisiei de control SIE - n.r) ? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar este (ofiţerul acoperit - n.r.). Despre el vorbeam, de Isar. Preia tot”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va merge la comisiile de specialitate de control al SRI sau SIE, după ce a scris pe Facebook că în conducerea PSD ar fi ofiţeri acoperiţi.  „Mesajul meu şi-a produs efectul, sunt convins că partidul îşi va reveni", a spus Victor Ponta, despre scandalul din PSD dintre Dragnea şi Zgonea.  Fostul premier a adăugat că nu va merge la Comisia SRI pentru a da detalii despre declaraţiile sale.

Ulterior, Victor Ponta a revenit pe pagina sa de Facebook şi a spus că era ironic. „Sunt disperat! Iar trebuie să recunosc faptul că la UM Hotnews lucrează totuşi oameni deştepţi, care înţeleg ce înseamnă ironia! Şi faptul că îmi bat joc de GorghiuIsar are ca scuză doar ca asta merită ei! O să îl rog pe Dl Tapalaga să îi doneze măcar o jumătate de neuron şi Alinei Gorghiu😀! Că PNL nu e în stare să o ţină pe acasă şi ăştia nu o să mai prindă nici 5%“, a spus Victor Ponta.

Alina Gorghiu: Am scăpat de un premier bolnav

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, soţia lui Lucian Isar, a reacţionat pentru „Adevărul“: "Omul e de domeniul patologicului şi sunt convinsă că o întreagă ţară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect şi predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soţul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minţii, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declaraţie. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubraţiile acestui om".

În urmă cu două zile, Victor Ponta vorbea despre existenţa unui ofiţer acoperit şi în conducerea PSD. "Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de «ofiterii» care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, zilele trecute.

Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, în 2012. Isar s-a căsătorit recent cu copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi vor avea în curând un copil

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite