Ponta: Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta susţine că USL există în continuare şi că sunt mulţi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota construcţia politică formată din PSD, PC şi UNPR.

"Eu cred că cel mai important este să nu uităm de ce în aceşti nouă ani şi jumătate românii au fost nemulţumiţi, de ce au fost nedreptăţiţi şi ce le-am promis noi în aceşti ani extrem de dificili. Şi în primul rând le-am promis că vom face acea Uniune Social Liberală care eu cred că există în continuare. Eu cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai şi care vor veni alături de noi după 25 mai pentru că Daniel Constantin, Gabi Oprea, eu, toţi ceilalţi care am rămas fideli la ceea ce a promis Uniunea Social Liberală mergem mai departe cu toate promisiunile şi toate idealurile USL“, a afirmat Victor Ponta, joi după-amiază, la Piteşti, unde a participat la o reuniune a organizaţiei judeţene a PSD Argeş.

Ponta a mai spus că actuala guvernare a promis că se va face dreptate, însă acest lucru se va face în momentul în care Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte. 

„Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi, toţi cei care ne-am luptat cu el, vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie", a spus Ponta.

În opinia premierului, actuala guvernare s-a ţinut de promisiuni faţă de pensionari, militari şi salariaţi, adăugând că încearcă să găsească soluţii pentru cei care au fost neîndreptăţiţi în ultimii ani.

Citeşte şi:

USL, din nou împreună. PSD şi PNL îl susţin pe Victor Ciorbea pentru funcţia de Avocat al poporului

Victor Ciorbea are susţinerea PSD pentru funcţia de Avocat al Poporului şi, în acelaşi timp, este agreat şi de către săi colegi din PNL, au declarat surse parlamentare pentru adevarul.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite