Ponta: Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau de 2, 3, 4 ori la rând, să se arate la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Victor Pontasusţine că alegătorii din diaspora s-au aşezat de mai multe ori la rând la alegerile din 2014
Fostul premier Victor Pontasusţine că alegătorii din diaspora s-au aşezat de mai multe ori la rând la alegerile din 2014

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminică, la România TV, că în 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora erau formate de cetăţeni români care "se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor", iar acum observă că la alegeri s-au înscris doar 8.000 de români, cât ar intra în "câteva blocuri din Drumul Taberei".

"Acum dacă îi întrebaţi pe cei care stăteau la coadă, am văzut că s-au înscris 8.000 de oameni să voteze în diaspora. 8.000 sunt în câteva blocuri în Drumul Taberei. Şi noi, toată ţara, tot Guvernul, munceşte numai pentru cei 8.000", a declarat Ponta.

Fostul premier PSD spune că românii trebuiau să voteze în străinătate şi confirmă că existau cozi, însă afirmă că are informaţii potrivit cărora acele cozi erau formate de cetăţeni care "se puneau de mai multe ori la rând".

"Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a spus deputatul PSD.

Ponta s-a arătat deranjat că Dacian Cioloş guvernează doar "ca să nu se supere cei 8.000", în loc să îi considere pe toţi românii egali.

Un număr de 6.081 de români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate s-au înscris, până în data de 16 august, în Registrul electoral, pentru a putea vota la alegerile parlamentare, informează AEP, numărul de înscrieri fiind în creştere în ultima lună, de aproximativ 1.000 pe săptămână.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite