Ponta continuă seria ironiilor la adresa Alinei Gorghiu: Are idei puţine şi fixe. Dacă asta înseamnă Opoziţie inseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta spune despre copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, că are „idei puţine şi fixe“, după ce liderul PNL i-a cerut demisia ministrului Educaţiei pentru că nu este capabil să gestioneze procesul de admitere a elevilor la licee. În ultimele zile, Victor Ponta i-a dat mai multe replici acide Alinei Gorghiu.

„E clar! Acum m-a lasat pe mine şi l-a luat pe Ministrul Educaţiei!!! Dna. Gorghiu are idei foarte puţine şi foarte fixe. Dacă asta înseamnă Opoziţie înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!“, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, că ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu ar trebui să demisioneze, dacă nu este capabil să gestioneze procesul de admitere a elevilor la licee. „Domnul ministru Cîmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educaţiei dacă nu este capabil să ţină în frâu o chestiune care ar trebui să funcţioneze ca un ceas - procesul de admitere a elevilor la licee - şi dacă nu intenţionează să promoveze meritocraţia în educaţie. Neputinţa domniei sale riscă să marcheze o generaţie de elevi, să revolte şi să nedreptăţească tineri care au făcut eforturi pentru a fi admişi la un liceu bun", a scris, vineri, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Victor Ponta nu este la prima ironie la adresa Alinei Gorghiu. „It's the ECONOMY"!
Un mesaj pozitiv clar din partea mediului privat, cei care produc bunăstare şi plătesc taxe şi impozite! (da, ştiu, Dna Alina Gorghiu îmi va cere demisia pentru asta)“, a scris ieri, pe Facebook, premierul Victor Ponta.

Aflat la finala Supercupa Europa, Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, fotbalistul echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat,precizând că că Alina Gorghiu îi va cere demisia. „Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!“, a scris Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite