Ponta: „Cei care ne critică planul pentru fonduri UE erau la «Cireşica» când li s-a cerut să ajute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că persoanele care critică strategia Guvernului privind modul de cheltuire a fondurilor europene în perioada 2014-2020 nu au contribuit cu nimic la acest document şi erau la restaurantul Cireşica atunci când li s-a cerut opinia pentru îmbunătăţirea strategiei.

„Toţi cei care ne-au criticat nu au participat cu nimic, nu şi-au dat cu părerea cum să fie bună strategia pentru 2014-2020. Ei doar ne spun că e rea, dar când i-aţi întrebat să ne spună cum să o facem, erau la Cireşica (restaurantul frecventat de preşedintele Traian Băsescu când se află la Neptun -n.r.). În sfârşit aţi zis un lucru bun, de aia vroiam să vă felicit!“, i-a spus premierul Ponta ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la începutul şedinţei de guvern.

„Eu speram că sunt mai multe, dar, în fine, mulţumesc şi pentru asta!“, a replicat Teodorovici. „De obicei aceştia critică, care se pricep mai puţin“, a continuat ministrul.

„Da, ăştia sunt cei mai buni la critică şi la băgat strâmbe“, a adăugat şi Ponta.

Ministrul Teodorovici a declarat recent că „toţi cei care au făcut comentarii în ultimele zile“ nu şi-au adus niciun fel de aport la elaborarea strategiei privind fondurile UE deşi au fost invitaţi la discuţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite