Ponta: „Cei care ne critică planul pentru fonduri UE erau la «Cireşica» când li s-a cerut să ajute“

Ponta: „Cei care ne critică planul pentru
fonduri UE erau la «Cireşica» când li s-a cerut să ajute“

Victor Ponta a trimis din nou săgeţi către Traian Băsescu FOTO gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că persoanele care critică strategia Guvernului privind modul de cheltuire a fondurilor europene în perioada 2014-2020 nu au contribuit cu nimic la acest document şi erau la restaurantul Cireşica atunci când li s-a cerut opinia pentru îmbunătăţirea strategiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi cei care ne-au criticat nu au participat cu nimic, nu şi-au dat cu părerea cum să fie bună strategia pentru 2014-2020. Ei doar ne spun că e rea, dar când i-aţi întrebat să ne spună cum să o facem, erau la Cireşica (restaurantul frecventat de preşedintele Traian Băsescu când se află la Neptun -n.r.). În sfârşit aţi zis un lucru bun, de aia vroiam să vă felicit!“, i-a spus premierul Ponta ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la începutul şedinţei de guvern.

„Eu speram că sunt mai multe, dar, în fine, mulţumesc şi pentru asta!“, a replicat Teodorovici. „De obicei aceştia critică, care se pricep mai puţin“, a continuat ministrul.

„Da, ăştia sunt cei mai buni la critică şi la băgat strâmbe“, a adăugat şi Ponta.

Ministrul Teodorovici a declarat recent că „toţi cei care au făcut comentarii în ultimele zile“ nu şi-au adus niciun fel de aport la elaborarea strategiei privind fondurile UE deşi au fost invitaţi la discuţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: