Ponta îl ceartă pe Zgonea, pe Twitter, după ce a sugerat că Guvernul ar putea grăbi adoptarea legilor Big Brother

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe Twitter, că informaţiile apărute "pe surse" în presă, potrivit cărora Guvernul îşi angajează răspunderea asupra legilor Big Brother, sunt complet false. Informaţiile au fost divulgate, însă, chiar de colegul său de partid, Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi, potrivit Antena 3, că se ia în calcul asumarea răspunderii Guvernului asupra legii Big Brother.

„În funcţie de priorităţi, în funcţie de urgenţe, Guvernul şi cei care sunt membri în CSAT vor lua o decizie, pentru că este o chestiune de siguranţă naţională a statului român şi de credibilitate atât în structurile euro-atlantice, cât şi în UE. Dacă stabili ca prioritate să mergem într-un ritm accelerat prin cele două camere vom merge aşa, dacă se va stabili angajarea răspunderii Guvernului, vom merge pe acel principiu”, a spus Zgonea.

Ulterior, premierul Victor Ponta a infirmat, pe Twitter, informaţia preluată de presă. „Am văzut "pesurse" că Guvernul intenţionează să-şi angajeze răspunderea pt o lege! Pur şi simplu neadevărat! Nu există o asemenea discuţie!“, a precizat Victor Ponta, cu referire la ştirile apărute după declaraţia lui Valeriu Zgonea.

La scurt timp după reacţia lui Ponta, Zgonea a acuzat presa că i-a preluat trunchiat declaraţiile.

„Declaraţiile pe legea retenţiei datelor mi-au fost trunchiate.Întotdeauna voi opta pt dezbaterea în Parlament,pt că am fost ales sa fac legi“, a scris şi Zgonea, pe Twitter.

Citeşte şi:

Noul PSD prinde contur. Vanghelie: Peste 60 de parlamentari PSD ne vor urma

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, excluşi din PSD în luna noiembrie, vor pune bazele unui nou partid politic de stânga, care se doreşte o alternativă la PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite