Ponta îi caută lui Năstase colegiu eligibil în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Victor Ponta a acuzat TVR că dezavantajează Opoziţia
Preşedintele PSD Victor Ponta a acuzat TVR că dezavantajează Opoziţia

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că doreşte ca la alegerile parlamentare Adrian Năstase să candideze în Bucureşti şi nu la Mizil, cum s-a întâmplat la alegerile din 2008.

"În Bucureşti ar trebui să avem candidaţi care să ne reprezinte cu cinste. Nu mă simt bine când ştiu că Adrian Năstase trebuie să candideze la Mizil şi nu în Bucureşti, nu mă simt bine când ştiu că Titus Corlăţean trebuie să candideze la Braşov şi nu la Bucureşti, nu mă simt bine când un om ca Alexandru Atanasiu nu poate să candideze în Bucureşti.", afirmat Ponta.
El a explicat în acest fel îndepărtarea lui Marian Vanghelie din fruntea PSD Bucureşti.
Preşedintele PSD a spus că ar fi putut propune CEX excluderea din partid a lui Vanghelie, dar "nu aceasta este adevărata problemă, nu el este cuiul lui Pepelea".
"Am considerat această deciziei absolute necesară şi utilă pentru noi ca partid. Mi-ar fi foarte simplu să rezum totul la un conflict între mine şi Marian Vanghelie. Am considerat că nu este o problemă cu o singură persoană, ci organizaţia PSD Bucureşti trebuie să se schimbe aşa cum se schimbă partidul în ansamblul său", a precizat liderul pesediştilor.
"Nu-l apreciez pe Vanghelie pentru vanghelioane şi grătare, ci pentru munca pe care o poate face în Bucureşti", a susţinut Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite