Ponta: „Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Social-Liberală a fost o idee extraordinară, concepută cu Antonescu, Hellvig, Stroe şi Dragnea, de care au beneficiat însă tot felul de impostori, iar prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

El a răspuns astfel întrebat, la România TV, despre stenogramele prezentate recent public, în care prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu exprimă critici la adresa partenerilor din fostul PDL, cu menţiunea faptului că liberalii s-au aflat alături de PSD în campania electorală din 2012. 

„Au fost votaţi scriind pe ei USL - pe toţi, fără nicio excepţie, vorbesc de cei de la PNL - o idee extraordinară ai cărei părinţi sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig şi de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, întâmplător, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care îi şi ştim cu toţii”, a spus Ponta.

În urmă cu două săptămâni, un iste a publicat stenograme ale unor discuţii între lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistriţia şi în care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL. 

„Noi fără PD nu câştigam preşedintele. Ne-am ţinut de nas şi am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deştept, chiar dacă în Bistriţa e puţin altfel. Un lucru deştept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, spune în discuţii, conform stiripesurse.ro, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

La discuţiile redate în stenograme au participat şi co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, precum şi secretarul general al PNL Marian Petrache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite