Ponta, atac dur la PSD: 4,25 miliarde euro care vor fi plătiţi de români! Sunt banii pe care i-au furat baronii, mafioţii şi slugile lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor POnta FOTO Eduard Enea
Victor POnta FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac foarte dur la adresa PSD după ce ultimele ştiri arată că datoria externă a României a crescut cu peste 4 miliarde de euro în ultimele 6 luni.

„Aceştia sunt banii pe care i-au furat şi i-au prăpădit baronii, mafioţii, stăneştii şi olguţii, slugile răspopite ale lui Dragnea - toţi care o tin de fire pe marioneta Veorica! 4,25 MILIARDE EURO care vor fi plătţti de romani! Si ei cred că scapă aşa??? Ei cred ca îi aduc la guvernare pe PNL si USR şi îşi văd linistiţi de banii furaţi - să le dovedim că nu va fi aşa!“, a scris pe Facebook Victor Ponta. 

Fostul premier susţine că partidul pe care îl conduce va fi adevărata stângă romească preocupată de oamenii de rând.  „ProRomania va salva Stânga şi social democraţia în România - în primul rând trebuie însă să o salvăm de baroni, hoţi, analfabete şi sicofanţi care le-au luat oamenilor tot ce aveau ( inclusiv mândria de a fi social democrat)!“,. a completat Ponta. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite