Ponta: "Aş fi fost mai violent decât poliţiştii de pe 24 septembrie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La emisiunea "Naşul" a fost dezbătută acţiunea poliţiştilor de pe 24 septembrie şi problemele actuale ale românilor din punctul de vedere al lui Victor Ponta.

Liderul PSD a vorbit despre acţiunea poliţiştilor de pe 24 septembrie şi despre pedeapsa pe care aceştia ar fi trebuit să o primească.

Ponta este de părere că poliţiştii nu au încălcat legea prin protestul din faţa Palatului Cotroceni fără a avea autorizaţie ci au comis o simplă contravenţie. Totodată, Victor Ponta susţine că PSD s-a oferit să le asigure reprezentarea judiciară şi să plătească contravenţia pe care au facut-o.

Liderul PSD a declarat că atitudinea poliţiştilor a normală dat fiind faptul că li s-au luat atât de mulţi bani încât nu-şi mai pot plăti ratele.

"În aceste condiţii eu aş fi fost mai violent decât ei", a spus Victor Ponta. Totodată, în emisiune s-a dezbătut şi situaţia economică a României: "În România sunt foarte mulţi bani negri şi nu avem de unde să dăm împrumuturile înapoi. Parcă toţi de la putere merg pe principiuul după noi potopul. Aşa ceva nu se poate. O să îi băgăm pe toţi în puşcărie".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite