Ponta confirmă că va merge luni, la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis despre priorităţile guvernării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Victor Ponta a dat un răspuns pozitiv preşedintelui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte o întâlnire pentru discuţii luni, la Palatul Cotroceni, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a social-democratului din fruntea Guvernului.

„Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu Preşedintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca Preşedintele şi Premierul să colaboreze pt binele public”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

„Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat”, a adăugat liderul de la Palatul Victoria. 

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat luni pe premierul Victor Ponta, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre priorităţile guvernării şi despre cum se va realiza colaborarea dintre Administraţia Prezidenţială şi Guvern.

„L-am invitat mâine (luni, n.r.), 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta priorităţile guvernării, actualitatea politico-economică şi perspectivele colaborării instituţionale între preşedinţie şi guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00“, a anunţat Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite