Ponta, după alegerea preşedintelui LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Adevărul
Premierul Victor Ponta FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a comentat joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, încetarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir.

„Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...“, a spus zâmbind Ponta.

Gino Iorgulescu este noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce a fost votat de 11 oameni din 18 posibili drept cel mai potrivit în a prelua „frâiele“ insituţiei.

Gino Iorgulescu a fost ales noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, cu 11 voturi pro şi şapte contra, printre cele pozitive fiind şi de la Steaua şi Dinamo.

Dumitru Dragomir a ţinut să precizeze unor reporteri că a alegerile trecute nu a cerut sprijinul premierului de la acea vreme, Adrian Năstase.

Înainte de a intra în campania de alegeri pentru preşedinţia LPF, Dragomir susţinea că nu-i e teamă de niciun contracandidat, cu condiţie să nu se implice politicul în această luptă. Doar că, de ce-i era frică actualului preşedinte al LPF, nu a scăpat.

Pe aceeaşi temă:

Gino Iorgulescu este noul preşedinte LPF! Primele reacţii ale noului conducător

EXCLUSIV VIDEO Cum va reforma Gino Iorgulescu Liga: îşi va dona salariul lunar de 15.000 de euro şi va organiza o nouă competiţie internă. Planul său detaliat

Primele declaraţii date de Dumitru Dragomir după ce a fost detronat de la şefia LPF

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite