Ponta face noi achiziţii de la PSD. Printre ele şi un fost ministru

Ponta face noi achiziţii de la PSD. Printre ele şi un fost ministru

Un nou val de parlamentari PSD se alătură partidului Pro România, fondat de Victor Ponta. Foto: Inquam

Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului în guvernul Tudose, şi Gabriela Podaşcă, deputat PSD, s-au alăturat miercuri partidului Pro România, fondat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, potrivit unor surse politice. Alăturarea celor doi are loc la doar o zi după ce Victor Ponta anunţase pe Facebook transferul în Pro România al unei foste parlamentare PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seria „transferurilor” de la PSD la Pro România, partidul fondat de fostul premier Victor Ponta şi de fostul vicepremier Daniel Constantin, continuă, printre cele mai noi achiziţii numărându-se Mircea Titus Dobre, fost ministru al turimsului în Cabinetul Tudose, dar şi Gabriela Podaşcă, deputat PSD. Surce politice au declarat pentru Adevărul că cei doi s-au alăturat miercuri noii formaţiuni politice, la doar o zi după ce Victor Ponta anunţase pe Facebook trecerea la Pro România a altor doi parlamentari PSD.

Deputata PSD de Brăila Emilia Meiroşu şi-a prezentat marţi demisia din rândul social-democraţilor, depunându-şi, totodată, şi cererea de înscriere în Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta.

„Emilia Meirosu este o colegă alături de care încă din 2001 am dus multe bătălii politice pentru PSD, pentru judeţul Brăila şi pentru România! Mă bucur că se alatură echipei #ProRomania şi că putem în continuare să ne facem datoria faţă de oamenii care ne-au votat!”, a scris Victor ponta pe Facebook.

Pe 17 mai, preşedintele partidului Pro România anunţa şi alăturarea în partid a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: