Ponta: În trezoreria PSD intră în fiecare lună cam 100.000 de euro din Bugetul de Stat, bani care trec apoi la firmele de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte PSD Victor Ponta a scris vineri seară, pe Facebook, că PSD primeşte în fiecare lună „cam“ 100.000 de euro din Bugetul de Stat, bani „care trec mai departe la nişte firme de partid“ ce ar promova diferite mesaje false pe reţelele sociale, cum ar fi episodul de pe Arena Naţională, în care diverse organizaţii judeţele ale PSD au promovat ideea că oamenii de pe stadion au huiduit-o pe Simona Halep, nu pe Gabriela Firea.

„Ati uitat de episodul «Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională?

Aţi uitat cum a minţit Dragnea la Antena 3 (normal) că l-a dat afară pe Harabagiu şi că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news? 

Aţi uitat cum au postat pe toate paginile lor că «Ponta este agent chinez» pentru că l-am primit la Bucureşti în 2013 pe Premierul Li Keqiang ? (în 2013, Dragnea era vicepremier şi, ca să fie primit la întâlnirea Premierilor de la Snagov, s-a oferit să aducă el nişte porci să îi prepare acolo, ca la Sediul SRI)! 

Dacă liderii PSD au uitat, vor avea aceeaşi soartă - şi îşi merită soarta şi Gabriela Firea, care acum poate să afle de pe paginile de Facebook ale PSD că «vinde gazele din Marea Neagra»!“, a scris Victor Potna pe Facebook.

Acesta a mai dezvăluit că în trezoreria PSD intră lunar 100.000 de euro din Bugetul de Stat, bani care apoi ar ajunge „la nişte firme de partid” pentru a promova ştiri false pe Facebook.

„Sigur că poţi să o acuzi pe Gabriela Firea de multe păcate - dacă însă chiar crezi că s-a certat cu Dragnea pentru «gazele din Marea Neagră» înseamnă că ai acelaşi număr de neuroni (adică ZERO) cu cei care au crezut că a fost huiduită Simona Halep! 

Din fericire, PSDragnea există în online doar ca să spună nişte minciuni atât de gogonate încât nu le crede nimeni şi ca să încaseze milioane de înjurături / din păcate, în trezoreria PSD intră în fiecare lună cam 100.000 de euro din Bugetul de Stat (adică din banii care ar trebui să meargă la pensii, salarii, spitale, şcoli etc.) care trec mai departe la nişte firme de partid care «promovează» aceste mizerii pe Facebook! 

Ca să ştiţi unde se duc banii plătiţi de dumneavoastră ca taxe şi impozite!”, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite