Ponta: Ăsta e un Guvern groaznic, de incompetenţi şi de trompete. Eu am plecat din funcţia de premier pentru că Dragnea a negociat cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a atacat dur guvernul condus de Viorica Dăncilă, într-o intervenţie telefonică la RTV, de faţă cu Lia Olguţa Vasilescu. Criticile lui Ponta au venit în contextul plângerii penale pe care liderul PNL Ludovic Orban a depus-o împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

”E o mare prostie ce a făcut Orban. Va dăuna PNL-ului! Guvernul se dă jos prin moţiune de cenzură. Nu trebuie să plece prin plângeri penale, ci prin moţiune de cenzură sau alegeri. Eu am plecat din funcţia de premier pentru că Dragnea a negociat cu Iohannis retragerea sprijinului politic pentru mine. Ăsta e un Guvern groaznic, de incompetenţi şi de trompete.”, a spus, prin telefon, Victor Ponta.

Ulterior, Lia Olguţa Vasilescu a intervenit, după ce Ponta şi-a încheiat intervenţia telefonică, şi i-a adus aminte că el era foarte bun prieten cu şeful SRI de la acea vreme, George Maior. ”Viorica Dăncilă e mai bărbat decât Victor Ponta, care şi-a dat demisia pe Facebook. Şi, nu e incompetentă, pentru că faţă de Ponta creştere economică e de 7%”, a replicat Olguţa Vasilescu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare“, după cum a scris ieri în exclusivitate „Adevărul“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite