Politica, tradiţie în familia Băsescu: fiica cea mare a preşedintelui candidează la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Băsescu se pregăteşte să devină al treilea politician al familiei FOTO Mediafax
Ioana Băsescu se pregăteşte să devină al treilea politician al familiei FOTO Mediafax

Conform unor surse din PDL, citate de Gazeta de Cluj, fiica cea mare a preşedintelui se pregăteşte pentru o candidatură la parlamentarele din 9 decembrie. Ioana Băsescu ar urma să candideze într-un colegiu din Cluj.

Ioana Băsescu ar urma să candideze într-unul dintre locurile considerate ca fief al PDL. Aici ar putea beneficia şi de sprijinul primarului de Cluj, Emil Boc. 

Fata preşedintelui Traian Băsescu a intrat oficial în politică în urmă cu un an, atunci când a înfiinţat formaţiunea Mişcarea Populară. 

În vara aceastui an, Ioana Băsescu şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în partidul condus de Mihail Neamţu, Noua Republică.

Ioana Băsescu ar urma să continue tradiţia oamenilor politici din familie. După Traian Băsescu, două mandate de preşedinte şi Elena Băsescu, europarlamentar, Ioan ar urma să devină al treilea politician de rang înalt al familiei. 

Fiica cea mare a preşedintelui este cunoscută pentru discreţia de care dă dovadă în spaţiul public. Unul dintre momentele în care a ieşit în evidenţă a fost chiar ziua referendumului. În momentul în care a ieşit din reşedinţa prezidenţială, Vila Lac 3, Ioana a fost huiduită de un grup de oameni aflaţi în faţa vilei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite