Pocora: PSD construieşte o platformă electorală şi se pregăteşte de opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora, deputat
Cristina Pocora, deputat

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a declarat joi că PSD se pregăteşte de Opoziţie, întrucât toate acţiunile social-democraţilor din ultima vreme demonstrează acest lucru. Mai exact, PSD ar construi o platformă electorală cu care să se laude, după ieşirea de la guvernare.

”PSD se pregăteşte de Opoziţie. Astăzi, Victor Ponta se comportă ca un şofer de autobuz cu cauciucurile spate, cu rezervorul gol, cu direcţia stricată şi fără frâne, care însă vinde bilete şi îi asigură pe călători că îi va duce cu siguranţă, cu bine şi repede la destinaţie. Îşi construiesc o platformă cu care să poată spune, atunci când nu vor mai fi la guvernare, ce bine au guvernat ei, ce lucruri bune au dorit să facă pentru oameni, dar au fost schimbaţi. Parcă mi-l şi imaginez pe Victor Ponta cu lacrimi în ochi spunând acest lucru. Aici se încadrează bineînţeles acest proiect de Cod fiscal, această platformă electorală pe care au lansat-o în această perioadă cei de la PSD”, a mai spus Pocora, citată de Mediafax.

Deputatul PNL a fost întrebat cum poate face PSD o platformă electorală de opoziţie pe marginea Codului fiscal, în condiţiile în care documentul prevede măsuri eminamente liberale.

„Ceea ce ne-a prezentat domnul Ponta şi cei din PSD este un material făcut copy-paste în multe capitole din programele PNL. Dincolo de asta, nu au demonstrat nicio secundă că sunt serioşi pe calea aceasta a scăderii taxelor, a implementării unor astfel de măsuri. Sunt de dorit, toată lumea îşi doreşte scăderea taxelor, toată lumea îşi doreşte aceste măsuri. Guvernul Ponta este acum în funcţiune, în tot acest timp putea să demareze lucruri din acel Cod fiscal. De asemenea, în momentul de faţă are majoritatea în Parlament care îi permite să adopte acest Cod fiscal. Dacă era serios în acest demers, l-ar fi pus în aplicare”, a răspuns Pocora.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite