PNL vrea creşterea salariilor aleşilor locali. „Le cerem celor din PSD să pună în regim de urgenţă, pe ordinea de zi, ordonanţa privind salariile demnitarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a făcut un apel către PSD şi Liviu Dragnea să pună pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor  „Ordonanţă Oprea“ privind majorarea salariilor demnitarilor, unde să fie acceptate şi amendamentele PNL prin care sunt mărite şi salariilor primarilor şi preşedinţiilor de CJ.

Liderul interimar al liberalilor s-a lansat într-un atac PSD, partid care a reiterat luni, la o reuniune cu primarii de comune, că e necesară creşterea salariilor acestor aleşi locali. 

„Astăzi am asistat la încă un moment al ipocriziei maxime din partea domnului dragnea. L-am văzut în faţa aleşilor locali, în faţa oamenilor care duc greul în comunităţile locale, unde, de cele mai multe ori trebuie să facă faţă cu bani puţini unor răspunderi foarte mari, amăgindu-i cu creşterea salariilor. L-am văzut, precum Ceauşescu, de la balcon, primiţând majorarea salariilor primarilor. De ce spun că e o ipocrizie. Pentru că PNL a pus pe masa PSD şi a domnului Dragnea, cu mai mult timp în urmă, soluţia majorării salariilor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene. Într-adevăr, pentru a fi feriţi de faptele de corupţie, pentru a fi motivaţi să gestioneze eficient soarta comunităţilor locale“, a declarat liderul interimar al PNL. 

Mai mult, pentru a încerca să le ia faţa social-democraţilor, Turcan a solicitat liderilor PSD să aducă pe ordinea de zi a plenului o celebra „Ordonanţă Oprea“, cu amendamentele PNL care privesc creşterea salariilor. 

„Le cerem celor din PSD şi ,în special, domnului Dragnea să renunţe la această ipocrizie şi să pună în regim de urgenţă, pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, ordonanţa privind salariile demnitarilor unde PNL a depus amendamente pentru creşterea salariilor primarilor şi preşedinţiilor de Consilii judeţene. Vrem să-l vedem pe Dragnea: susţine sau nu creşterea salariilor. Are sau nu forţa politică“, a subliniat Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite