PNL Teleorman, prima organizaţie care îşi anunţă sprijinul pentru Orban

PNL Teleorman, prima organizaţie care îşi anunţă sprijinul pentru Orban

Costel Barbu, preşedintele PNL Teleorman. FOTO: Facebook Costel Barbu

Preşedintele PNL Teleorman, Costel Barbu, afirmă că filiala va rămâne alături de Ludovic Orban, cel are a dus partidul la guvernare. „Şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile”, a transmis liderul PNL Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliţia de dreapta, o guvernare responsabilă, profesionistă şi aplicată pe nevoile reale ale României şi economiei naţionale.  Ludovic Orban rămâne Prim Ministrul care, în cea mai neagră şi tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile, atât în domeniul sănătăţii cât şi economic”, a scris, marţi, pe Facebook, liderul PNL Teleorman, Costel Barbu. 
 
Acesta a adăugat că Ludovic Orban este preşedintele ales de Congres, care a preluat, în 2017, un PNL aflat în opoziţie şi l-a dus, în 2020, la guvernare. 
 
„Este obligaţia noastră, a tuturor liberalilor, să continuăm, alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţinându-l cu toată hotărârea, proiectul liberal de reformare şi modernizare a României. (...) Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, şi suntem loiali Partidului Naţional Liberal. Orice neînţelegere se poate rezolva prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului. Trăim vremuri grele, în care avem nevoie de unitate şi de solidaritate”, a mai scris Barbu pe Facebook. 
 

Costel Barbu, un apropiat al lui Ludovic Orban, a demisionat, marţi, din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată în Monitorul Oficial.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările