PNL dă startul campaniei electorale. Orban anunţă că nu se amână alegerile chiar în ziua în care au fost înregistrate aproape zece mii de cazuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto inquam photos/octav ganea
foto inquam photos/octav ganea

Preşedintele PNL, Ludovic, Orban, va da startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din această noapte, la ora 00:00.

Anunţul a fost făcut în ziua când în România s-au înregistrat aproape zece mii de cazuri noi de coronavirus şi 121 de decese. 

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au anunţat că nu se pune problema amânării alegerilor parlamentare. De asemenea, premierul Ludovic Orban doreşte să dea un semnal de responsabilitate şi va lua parte cu mai mulţi lideri PNL în Piaţa Victoriei pentru a anunţa startul campaniei electorale, relatează Stiripesurse.ro.

La evenimentul din Piaţa Victoriei vor participa preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, senatorul Florin Cîţu, Ciprian Ciucu, primar sectorul 6, dar şi alţi candidaţi PNL la alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 6 decembrie, conform unui comunicat al PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite