Antonescu: „Miniştrii liberali au primit votul de încredere din partea PNL“. Remanierea lui Chiţoiu, exclusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Mediafax
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că Delegaţia Permanentă a formaţiunii a acordat un vot de încredere pentru echipa guvernamentală.

Liderul liberal a afirmat că votul de încredere a fost acordat la propunerea liderului senatorilor liberali, Puiu Haşotti.

Totodată, Antonescu a precizat că, în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente reunite la Mamaia nu s-a cerut remanierea ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu.

Liderul PNL a subliniat că, până acum, Chiţoiu a apărat foarte bine punctele de vedere ale PNL în faţa premierului.

„Am spus limpede, dacă există un moment în care avem o confruntare politică sau trebuie să avem, în interiorul alianţei, o confruntare politică, atunci eu sunt cel care port această obligaţie, pentru că eu sunt preşedintele partidului. Nu e misiunea lui Daniel Chiţoiu“, a mai spus preşedintele PNL.

De asemenea, Antonescu a promis că miniştrii liberali vor avea o comunicare „intensă privitor la activitatea lor, la proiectele lor, la intenţiile lor“ , iar exemplul lor va fi urmat şi de grupurile parlamentare, care se vor întruni în şedinţe săptămânale.

Anterior, surse liberale au declarat pentru Mediafax că liderul PNL Prahova, Mircea Roşca, dar şi deputatul PNL Ludovic Orban i-ar fi reproşat lui Chiţoiu probleme de comunicare, respectiv implementarea de măsuri economice care nu sunt în acord cu politica liberală.

Joi, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, Antonescu a declarat că nu a aflat de existenţa unor intenţii de remaniere în interiorul formaţiunii pe care o conduce.

„Nu am stabilit niciodată că la sfârşitul lui august vom face o remaniere. Am spus că nu am şi nu cunosc în partid intenţii pentru remaniere. Pe parcursul guvernării oricând pot surveni remanieri, nu suntem în această situaţie acum“, a încheiat liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite