PNL va plăti în doi ani datoria către Fenechiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele liberal Relu Fenechiu a declarat, astăzi, că va recupera într-o perioadă de doi ani datoria pe care PNL o are de plătit din campania electorală firmei sale, ca urmare a semnării unui document de reeşalonare a plăţilor.

"S-a făcut un document de reeşalonare a plăţilor. Acest document s-a născut datorită transparenţei totale a campaniei PNL. Eu sunt bucuros că la ora aceea am putut să fiu de folos PNL", a spus Fenechiu.
El a precizat că acest document a fost făcut în acord cu prevederile legale care stipulează că, dacă în trei ani nu se recuperează debitul şi nu există vreo acţiune de recuperare, instituţiile finaciare pot să acuze compania inclusiv de spălare de bani pentru că nu a făcut nimic în sensul recuperării sumei.
"Noi nu am făcut decât să respectăm legea", a spus Fenechiu, care a evitat să precizeze la ce sumă se ridică datoria PNL către firma sa.
"Chiar nu ştiu suma", a spus vicepreşedintele liberal.
Preşedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, luni, în conferinţa de presă organizată după şedinţa BPC, răspunzând unei întrebări a ziariştilor, că problema datoriilor PNL către Relu Fenechiu a fost rezolvată.
"După aerul liniştit - sigur, nu neapărat foarte prosper, pentru că e criză şi e afectat şi mediul de afaceri din România - dar după aerul liniştit al domnului Fenechiu cred că problema asta s-a rezolvat şi detalii puteţi să luaţi de la domnul Fenechiu însuşi, de la petent, de la reclamant, sau de la domnul Mănescu, sau, dacă nu vă e clar, în orice caz de la secretarul general al partidului, domnul Eduard Hellvig", a spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite