PNL: Pentru nunta lui Dragnea Jr., Firea a deschis scara rezervată oficialităţilor, ca să aibă şi însurăţeii poze frumoase. Câţi cetăţeni se bucură de aşa tratament?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul general al PNL, Cătălin Deaconescu, susţine că primarul general Gabriela Firea a deschis, pentru nunta fiului lui Liviu Dragnea, scara rezervată oficialităţilor şi, mai mult, aceasta ar fi „oficiat“ cununia civilă, deşi n-ar avea asemenea atribuţii.

„Şi cum #Duamna (n.r.- Gabriela Firea) nu putea să lipsească de la bâlciul parveniţilor, nu numai că le-a pus la dispoziţie un birou prin PMB pentru ceremonie şi şi-a pus eşarfa de primar, dar, surpriză!, a deschis şi scara monumentala, rezervată oficialităţilor care vizitează PMB, ca să aibă şi tinerii însurăţei poze frumoase!“, a scris Cristian Deaconescu, consilier general al PNL, pe contul său de Facebook. 

Liberalul aduce în discuţie mai multe aspecte privind nunta lui Dragnea jr. şi prezenţa Gabrielei Firea la eveniment. „Câteva lucruri pe care le pun în dezbatere, ştiu că primarul general a mai «oficiat» căsătorii:

1. Este sau nu este primarul general ofiţer de stare civilă? Căci în legea 119/1996 primarul general nu apare! (” (2) Sunt ofiţeri de stare civilă:a) primarii municipiilor, sectoarelor municipiului Bucureşti, oraşelor şi comunelor”). Şi nici compartiment de stare civilă sau registre nu există în aparatul de specialitate al primarului general, iar cererea de încheiere a căsătoriei ca şi publicitatea acesteia se face la primăria de sector, nu la PMB!

2. Dacă nu Duamna a oficiat, înseamnă că nu a fost acolo în calitatea oficială ci de invitat, atunci de ce a purtat eşarfa tricoloră?

3. Care a fost raţiunea deschiderii scărilor monumentale ( şi bănuiesc a alveolei de parcare), pentru cuplul ”princiar” şi câţi cetăţeni obişnuiţi se pot bucura de acest tratament?“, a mai afirmat Deaconescu. 

Liberalul încheie printr-o altă ironie. „În rest, casă de piatră tinerilor, sper că şi-au facut şi cererea de acordare a stimulentului «constituirea familiilor» şi au lasat-o pe birou la secretară!“, a conchis Deaconescu. 

Imagine indisponibilă

FOTO Cătălin Deaconescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite