PNL, despre Legea pensiilor: Am mai văzut asta în '89, când Ceauşescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate şi libertate a românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opoziţia a reacţionat la anunţul privind prezentarea Legii pensiilor prin vocea Ralucăi Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, care a criticat faptul că aceasta va fi prezentată chiar înainte de mitingul de vineri.

„Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguţa Vasilescu să anunţe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului. Am mai văzut asta în 1989, când Ceauşescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate şi libertate a românilor.La fel ca în 89, mitingul nu va fi influenţat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei faţă de Guvern a celor care au investit în România tot: tinereţea, speranţa, munca, ideile, banii... Şi au fost înşelaţi“, a scris Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, pe pagina sa de Facebook. 

Reprezentanta liberalilor şi-a prezentat şi propria părere despre semnificaţie mitingului. „Acest miting e răbufnirea celor care doresc să muncească, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea instituţiilor statului şi a reprezentanţilor lui. Nu au primit asta şi au plecat. Vor pleca şi alţii dacă guvernanţii nu vor înţelege că oamenii vor o ţară, nu o pomană. Vor lideri, nu infractori. Vor respect, nu bătaie de joc. Vor un viitor senin într-o Românie curată pentru copiii lor“, a mai afirmat Turcan. 

Liderul PNL a mai punctat faptul că oamenii care vin la miting vor o clasă politică şi „fără corupţie“. „Mitingul diasporei şi al oamenilor care vor o clasă politica eficientă şi fără corupţie mă face sa fiu optimistă. Sper ca mesajul şi forţa strigătului lor să fie atât de puternice, de usturătoare, încât să vedem a doua zi demisia celui mai penibil prim-ministru din istoria României. Demisia celor mai slugarnici şi incompetenţi miniştri pe care i-a avut România pana acum“, a conchis Raluca Turcan. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite