PNL se delimitează de sesizarea celor zece parlamentari liberali către Protecţia Copilului împotriva Papaya Advertising. Popescu: Am crezut că semnez altceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii s-au delimitat, marţi,de sesizarea depusă de cei zece parlamentari ai partidului la Protecţia Copilului, instituţie căreia i-au cerut să facă verificări în legătură cu spotul „Copiii referendumului”, realizat de Papaya Advertising.

„Nicio întrebare adresată unei instituţii nu poate justifica chemarea în faţă Poliţiei a angajaţilor unei agenţii de publicitate. Libertatea de exprimare este garantată de Constituţie, cenzura de orice fel este interzisă. Da, nu este categoric asumată de PNL (sesizarea către Protecţia Copilului – n. red.)”, a precizat Raluca Turcan, citată de G4Media

Prim-vicepreşedintele PNL explică faptul că  întrebarea către Protecţia Copilului a fost făcută în nume personal de membri ai Grupului Ecumenic de Rugăciune şi că, din acest motiv, nu ar fi trebuit folosit antetul Grupului PNL din Camera Deputaţilor.

Deputatul PNL Pavel Popescu, unul dintre semnatarii sesizării, şi-a cerut scuze public pentru „greşeala de a susţine un demers“ despre care nu a ştiut şi a anunţat că îşi retrage semnătura.

„Imi cer scuze public pentru greşeala pe care am făcut-o susţinând, prin semnătură, un demers de care nu am ştiut şi anunţ că îmi retrag semnătura. Mi s-a cerut semnătura pentru o întrebare, nu pentru o plângere. Eu nu am semnat nici o plângere. Vorbesc de – întrebarea adresată Autorităţii pentru Protecţia Copilului privind Clipul «Copiii referendumului» realizat de Papaya Advertising“, a scris pe Facebook Popescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite