PNL o cheamă la raport pe Dăncilă. „Toţi marii corupţi ajung să fie rejudecaţi şi achitaţi, iar magistraţii, umiliţi“

PNL o cheamă la raport pe Dăncilă. „Toţi marii corupţi ajung să fie rejudecaţi şi achitaţi, iar magistraţii, umiliţi“

Raluca Turcan. FOTO Inquam Photos

Prim-vicepreşedintele ONL, Raluca Turcan, a anunţat că formaţiunea liberală îi cere Vioricăi Dăncilă să vină în Parlament la începutul lunii aprilie pentru a da explicaţii referitoare la modificările controversate din legile Justiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La începutul lunii aprilie, premierul va trebui să vină în Parlament – dezmăţul pe justiţie trebuie oprit! Legile justiţiei au fost modificate samavolnic în Parlament, favorizând graţierea corupţilor. Samavolnicia a fost dusă la extrem prin ordonanţe de urgenţă“, a anunţat Raluca Turca, lider al deputaţilor PNL. 

De asemenea, reprezentanta PSD a subliniat că toţi marii corupţi au ajuns să fie rejudecaţi şi achitaţi.„Astăzi, după toate modificările aduse Legilor justiţiei, toţi marii corupţi ajung să fie rejudecaţi şi achitaţi, iar magistraţii, umiliţi. Guvernul a creat haos în funcţionarea autorităţilor judecătoreşti prin instituirea unor norme echivoce. Guvernul a ignorat semnalele Comisiei Europene, Comisiei de la Veneţia şi al GRECO cu privire la stabilitatea legislaţiei în materie de justiţie. Pentru toate acestea, considerăm că Viorica Dăncilă trebuie să dea explicaţii în faţa deputaţilor!“, a mai afirmat Turcan 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: