PNL o cheamă la raport pe Dăncilă: „Bagă economia României în faliment“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Naţional Liberal vrea să o invite pe Viorica Dăncilă la o dezbatere privind  OUG 114, „ordonanţa lăcomiei”. În acest sens, liberalii au făcut o cerere la conducerea Camerei Deputaţilor, pentru săptămâna 4 - 8 martie.

„În conformitate cu art. 206 din regulamentul Camerei Deputaţilor, care prevede organizarea, «de regulă în prima zi de luni a fiecărei luni calendaristice», a «Orei prim-ministrului», Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal solicită ca în săptămâna 4-8 martie a.c. să o invitaţi pe doamna Viorica Vasilica Dăncilă, prim-ministrul Guvernului României. Propunem pentru dezbaterea respectivă tema cu următorul titlu: «Opriţi ordonanţa lăcomiei, ordonanţa care bagă România în faliment»”, se arată în solicitarea transmisă Biroului Permanent al Camerei, semnată de liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

„Partidul Naţional Liberal declară război împotriva Ordonanţei lăcomiei Guvernului PSD-ALDE şi o cheamă pe Viorica Dăncilă la Ora Premierului în Parlament pentru a-i cere oprirea OUG nr. 114! Ordonanţa lăcomiei Guvernului PSD-ALDE bagă economia României în faliment şi toţi românii vor plăti scump prostiile acestei guvernări de analfabeţi economici”, a declarat Turcan după depunerea cererii.

Aceasta din urmă a enumerat şi câteva din efectele „evidente” a OUG 114/2018:

1. Fiecare cetăţean român va fi obligat să plătească taxe şi impozite MAI MARI, la nivelul PLAFONULUI MAXIM!
2. Fiecare cetăţean român sau companie va plăti mai scump energia electrică, gazul şi energia termică.
3. Fiecare cetăţean român va plăti un abonament mai scump la internet, TV şi telefonie.
4. Fiecare cetăţean român va plăti rate mai mari pentru împrumuturile bancare şi vor fi înăsprite condiţiile de creditare.
5. Prin OUG 114 se va desfiinţa Pilonul 2 de pensii. Visul PSD-ALDE de a naţionaliza Pilonul 2 de pensii va fi pus în practică pentru că nicio firmă privată care administrează astăzi banii din Pilonul 2 de pensii nu va mai rămâne pe piaţă.
6. Nu în ultimul rând, prin OUG 114, nu vor mai beneficia de creşterile de venituri la care au dreptul deţinuţii politici, persoanele persecutate în perioada comunistă, urmaşii celor care au murit la Revoluţie şi de răniţii din Revoluţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite