PNL cere demisia lui Tudorel Toader în urma avizului negativ al CSM în cazul lui Kovesi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dancă. FOTO Facebook Ionel Dancă
Ionel Dancă. FOTO Facebook Ionel Dancă

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, consideră că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să-şi dea demisia din funcţie după avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„După avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului şef al DNA, Tudorel Toader trebuie să-şi dea demisia, dacă mai are o urmă de onoare. Nici în faţa CSM, Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care să impună revocarea conducerii DNA. Dimpotrivă, cu fiecare intervenţie publică se afundă tot mai mult în mocirla acuzaţiilor lipsite de probe la adresa procurorului şef al DNA. A ales să fie în continuare de partea infractorilor. Aşa nu mai poate continua mandatul de ministru al Justiţiei. Trebuie să plece imediat din funcţie!“, a scris Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

Marţi, Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ propunerii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Kovesi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite