PNL vrea să amâne dezbaterea moţiunii la adresa lui Gabriel Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

PNL a solicitat Biroului Permanent al Senatului amânarea cu o săptămână a dezbaterii moţiunii simple la adresa ministrului de Interne depuse de grupul liberal, formaţiunea anunţând totodată că va amâna cu o săptămână şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

"Respectăm această perioadă de doliu naţional şi suntem sufleteşte alături de cei loviţi de tragedia de vineri seara din Bucureşti", se arată în comunicatul transmis de PNL.

Liberalii mulţumesc medicilor pentru mobilizarea exemplară, celor care au donat sânge şi le recomandă membrilor partidului şi simpatizanţilor să dea dovadă, în continuare, de solidaritate.

"Această tragedie ne dovedeşte, dacă mai era nevoie, că solidaritatea rămâne singurul resort, singura valoare, pe care ne putem baza în momentele dificile prin care poate trece o naţiune", se menţionează în comunicat.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 29 de persoane decedate, după ce două tinere, una aflată în Spitalul Bagdasar Arseni, iar alta la Spitalul de Arşi, au murit, duminică dimineaţă, şi alte 146 de persoane rănite, internate la acest moment la spitalele din Capitală.

PNL a depus, marţi, la Senat, moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, textul cu titlul "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice" fiind semnat de 49 de senatori liberali şi neafiliaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite