PNL a bătut palma cu Piedone pentru o colaborare la Sectorul 4. Răzvan Sava, susţinut de fostul edil de sector. Vasile Blaga, nemulţumit de decizie lui Sava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii au făcut o înţelegere punctuală cu Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4. Potrivit acestei înţelegeri fostul edil al Sectorului 4 ar urma să îl susţine pe candidatul PNL, Razvan Sava, actualul primar general interimar al Capitalei, lucru recunoscut şi liberal.

„Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie. De asemenea, dl.Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide”, scrie Răzvan Sava pe Facebook.

Piedone nu candidează la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 4 fiindu-i interzisă de două ori definitiv de Tribunalul Bucureşti tentativa de înscriere în cursă, dar are o decizie prin care poate candida la Consiliul Local al Sectorului 4 - deschide lista de consilieri ai Partidului Puterii Umaniste (PPU).

Răzvan Sava, primar general interimar, a fost opţiunea liberalilor pentru Sectorul 4. Acesta a fost susţinut vechiul PNL, fiind, potrivit unor surse politice, unul dintre oaenii pentru care a insistat copreşedintele Alina Gorghiu. 

Reacţia PDL-iştilor

În perioada competiţiei interne de partid, şeful Organizaţiei PNL Sector 4, Marius Rogin, a fost mai bine clasat, dar conducerea PNL a preferat opţiunea Sava. Copeşedintele Vasile Blaga a venit cu precizări legate de colaborarea Sava-Piedone. „Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Blaga a răspuns: "Eu cred că da“, acesta subliniind că liberalii îl vor susţine în continuare pe Sava, dar acesta va fi chemat la discuţii. .

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite