PNL a ales soluţia imorală: s-a aliat cu Piedone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone (stânga) a mers prin Sectorul 4 să-l prezinte electoratului pe Răzvan Sava (dreapta). FOTO Adevărul
Cristian Popescu Piedone (stânga) a mers prin Sectorul 4 să-l prezinte electoratului pe Răzvan Sava (dreapta). FOTO Adevărul

Razvan Sava, candidat al PNL pentru Sectorul 4, a bătut palma cu fostul edil de sector Cristian Popescu Piedone, căruia Tribunalul Bucureşti i-a respins candidatura. Conducerea liberală de la Capitală a încercat să se delimiteze de susţinerea lui Piedone, dar nu a condamnat gestul lui Sava care, prin această decizie, are mari şanse să câştige Sectorul 4.

Dorinţa liberalilor de a câştiga cel puţin o primărie de sector  l-a determinat pe candidatul PNL pentru Sectorul 4, Răzvan Sava, să caute un aliat  puternic. Acesta s-a oprit la varianta Cristian Popescu Piedone, un personaj care are probleme cu Justiţia, dar mai ales probleme de moralitate, după incendiul de la Colectiv. Piedone, politician foarte popular în Sectorul 4, îl va prezenta pe Sava drept urmaşul său.

Pe de altă parte,  PNL va susţine lista de consilieri PPU ( partidul lui Dan Voiculescu), listă în fruntea căreia se află chiar Piedone.  „Fac aici (n.r.-pe contul de Facebook) precizarea în numele meu şi al colegilor mei liberali: PNL susţine lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local şi nici o altă lista. Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie“ a ţinut să puncteze Sava într-un mesaj.

Critici doar cu jumătate de gură

La baza sprijnului acordat de Piedone lui Sava stă o înţelegere care l-a ocolit pe Cătălin Predoiu, candidatul liberal pentru Capitală şi şef la PNL Bucureşti,  potrivit unor surse politice. „PNL Bucureşti nu face alianţe preelectorale cu nimeni“, a declarat Predoiu scurt, care, însă, nu l-a mustrat pe Sava, liberal impus în cursă de tandemul Alina Gorghiu-Teodor Atanasiu. „Dacă într-un final fostul primar Piedone a înţeles că cea mai bună soluţie pentru Sectorul 4 este Răzvan Sava, atunci cu atât mai bine!“, a spus şi Cristian Buşoi, de parcă Piedone avea o problem de moralitate dacă se alia cu PNL, nu invers.  

Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Vasile Blaga a  răspuns: „Eu cred că da“. Cu toate astea, PNL, din pragmatism politic, va merge în continuare pe mâna lui Răzvan Sava.  

Citeşte şi:

Robert Turcescu, la Adevărul Live: Marea dramă ar fi fost să fiu girat de Dragnea sau de cuplul Gorghiu-Blaga. Mă bucur că-l am lângă mine pe Traian Băsescu

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a vorbit, la Adevărul Live, despre proiectul său electoral pentru Bucureşti, despre sprijinul pe care i-l acordă Traian Băsescu, dar şi despre cum a reuşit să strângă avere din jurnalism.

Valeriu Zgonea se promovează ca Zorro: A apărut pagina de Facebook „Zgorro“

După ce fotografia cu Valeriu Zgonea deghizat în Zorro a devenit virală, a apărut şi o pagină de Facebook intituată „Valeriu Zgorro“. Valeriu Zgonea încearcă astfel să-şi exploateze imaginea de politician justiţiar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite