PNŢCD: Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu Inquam Photos / Octav Ganea
Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu Inquam Photos / Octav Ganea

PNŢCD scrie pe Facebook că reţeaua socială a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă, pentru ca Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

UPDATE: Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, acuză jurnaliştii de Fake News, explicând că pagina de facebook care a distribuit mesajul privind interzicerea Facebook în România nu aparţine partidului. Cu toate astea, pe site-ul partidului, http://www.pntcd.ro/, butonul de Facebook duce către pagina pe care Pavelescu acuză că e falsă.

„FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată aşa ceva! Ce jurnalişti sunt aceştia, care nu verifică sursele? PNŢCD a devenit ţinta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezminţire va fi preluată de cineva, probabil nu”, a scris Pavelescu pe Facebook.

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu", scrie pe pagina de Facebook a formaţiunii.

PNŢCD acuză Facebook că „tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide”.

„Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, spun ţărăniştii.

Pavelescu, reacţie după prezenţa covârşitoare la vot: Votul Urii. A face din „Muie“ slogan politic nu are legătură cu democraţia

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite