PMP îşi va alege noua conducere la Congresul extraordinar din martie 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PMP a decis, luni, în cadrul Consiliului Executiv Naţional al partidului că, cel mai probabil, un congresul extraordinar, în care se va alege noua conducere, va avea loc în martie 2015, după alegerile la nivelul organizaţiilor judeţene.

„Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului Mişcarea Populară a discutat în şedinţa de luni organizarea Congresului extraordinar în perioada următoare, cu scopul de a deschide partidul către membri noi, de a pregăti anul electoral 2016, dar şi de a modifica actualul Statut al formaţiunii politice", se arată într-un comunicat remis, marţi, „Adevărul“.

Potrivit sursei citate, decizia luată şi care va fi supusă votului la următorul Colegiu Naţional al PMP este aceea ca, în perioada ianuarie-februarie 2015, alegerile să înceapă de la nivelul organizaţiilor judeţene prin stabilirea noilor Consilii Executive şi apoi să aibă loc Congresul extraordinar al formaţiunii pentru a decide membrii conducerii naţionale.

„Nu este fixată încă o dată pentru Congres, dar, cel mai probabil, acesta va avea loc în cursul lunii martie 2015", se menţionează în comunicat.

De asemenea, alegerile Organizaţiei de Tineret a PMP vor avea loc în a doua jumătate a lunii februarie 2015.

În comunicat se mai precizează că propunerea privind calendarul alegerilor din PMP a venit din partea preşedintelui formaţiunii, Elena Udrea, şi s-a bucurat de o susţinere unanimă din partea membrilor CEN.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite