PMP cere Parlamentului revocarea lui Dan Radu Ruşanu din fruntea ASF

PMP cere Parlamentului revocarea lui Dan Radu Ruşanu din fruntea ASF

Elena Udrea, deputat PMP

Partidul Mişcarea Populară cere Parlamentului României revocarea preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Dan Radu Ruşanu, ca urmare a reţinerii sale de către DNA.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Parlamentul României, sub controlul căruia se află ASF, are autoritatea, datoria şi obligaţia morală de a lua această decizie. Reţinerea domnului Ruşanu de către DNA afectează grav nu doar credibilitatea PSD şi a PNL, care l-au propus în funcţie pe domnul Ruşanu, ci mai ales prestigiul unei instituţii responsabile de supravegherea unei pieţe de cca 15 miliarde de euro, cu impact direct asupra cetăţenilor“, arată PMP

„Partidul Mişcarea Populară a cerut, în repetate rânduri, ca această instituţie să fie deparazitată de rude şi prieteni politici. Am făcut şi o propunere concretă, respectiv desfiinţarea instituţiei şi reînfiinţarea acesteia pe baze corecte, pentru a nu mai trebui să fie plătite şi salarii compensatorii celor care au primit remuneraţii uriaşe“, mai cere PMP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările