Plumb, întrebată dacă îl va vizita pe Dragnea la puşcărie: Din această după-amiază plec la Bruxelles

Plumb, întrebată dacă îl va vizita pe Dragnea la puşcărie: Din această după-amiază plec la Bruxelles

Rovana Plumb

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat luni, întrebată dacă îl va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, că ea va pleca la Bruxelles, iar peste două săptămâni va fi la o întâlnire a socialiştilor europeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Eu vă anunţ că din această după-amiază o să plec la Bruxelles. Peste două săptămâni va fi şi o întâlnire a PES, în cadrul căruia figurez ca membru presidency, aşa că am priorităţi şi pentru perioada următoare”, a spus Rovana Plumb înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că ar fi bine să fie mai mulţi candidaţi la funcţia de preşedinte al PSD la congresul din 29 iunie şi a apreciat că viitorul lider al formaţiunii trebuie să fie un om echilibrat, proeuropean, ataşat valorilor social-democrate, un om hotărât, în stare să ridice toate barierele.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările