Pleşoianu îl elogiază pe Dragnea: Văd că nimeni nu mai vorbeşte azi de Liviu Dragnea. Condamnarea lui a fost o miză electorală şi un trofeu politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Pleşoianu. FOTO Captură
Liviu Pleşoianu. FOTO Captură

Deputatul Liviu Pleşoianu, candidat la şefia PSD, i-a criticat pe colegii săi că nu mai vorbesc deloc despre Liviu Dragnea şi condamnarea acestuia, cu toate că în urmă cu un an aceleaşi persoane îl aplaudau la scenă deschisă.

„La precedentul congres eram undeva în mijlocul sălii. Când probabil toată lumea s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat pe Dragnea, că văd că nimeni nu-i foloseşte numele azi, în acel moment am stat jos. Ştiţi de ce?  La cel moment am considerat că nu e corect ca unii colegi să nu fie lăsaţi să vorbească, cum era cazul lui Codrin, al doamnei Androenscu. Dar azi nu stau jos, stau picioare, aleg să nu tac şi spun ce nu trebuie spun. sentinţa de condamnare a lui Dragnea n-a fost în niciun caz fixată la o zi după alegeri. Faptul că  fost fixată la o zi după alegeri a însemnat că a fost miză electorală. mai odios de atât a fost faptul că a fost transformată şi în trofeu politic“, a declarat Pleşoianu. 

Deputatul PSD s-a referit şi la Darius Vâlcov. „O să aleg să vorbesc despre Liviu Dragnea, chiar dacă risc să vină monştrii cei răi. Am să vorbesc despre un om al cărui număr nici măcar în agendă nu-l am: Darius Vâlcov. El este omul care a primit control judiciar pentru a publicat protocolul secret dintre Parchetul General şi SRI. În ciuda faptului că CCR a decis că acele protocoale sunt neconstituţionale, după ce le-a publicat, acel sistem odios a plecat pe urmele lui“, a completat Liviu Pleşoianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite