Platforma România 100: Steagul UE din poza oficială a Cabinetului Dăncilă a fost înlăturat. Greşeală de protocol sau mesaj clar privind direcţia României în UE?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, afirmă că steagul Uniunii Europenea fost înlăturat din poza oficială a Guvernului Dăncilă, remarcând că acest lucru se întâmplă în condiţiile în care Viorica Dăncilă a fost europarlamentar, iar România se pregăteşte pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Europei

“Greşeală de protocol sau mesaj clar privind direcţia României în UE? Guvernul României, învestirea noului cabinet. Pentru prima dată după mulţi ani în care steagul Uniunii Europene a stat lângă cel românesc, aşa cum se întâmpla în cazul cabinetului Cioloş sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost îndepărtat din poza oficială. Se întâmplă în anul de pregătire a preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE şi în condiţiile în care doamna premier a fost europarlamentar pentru nouă ani”, se arată în mesajul postat joi pe pagina de Facebook a platformei, unde sunt postate comparativ  fotografiile oficiale ale Guvernelor Cioloş, Ponta şi Dăncilă.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite