Pigmeii propagandei anti-Iohannis au primit noi sarcini

Publicat:
Ultima actualizare:

Orb să fii şi tot nu ai cum să nu bagi în seamă faptul că preşedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, a declanşat o amplă operaţiune cu caracter electoral de pe urma căreia să poată spune că nu a avut ce face.

El este nu doar un mare patriot, un om care nu doarme noaptea de grija României, vigilent căci numai astfel ar putea preveni eficient acţiunile prin care UE vrea să ne jefuiască ţărişoara şi să o supună, ci şi un ostaş credincios al partidului. Iar dacă organizaţiile PSD din teritoriu i-o cer, nu are ce face şi se va înscrie în cursa electorală pentru un mandat de cinci ani la Cotroceni.

Este vizibil că dl. Dragnea nu dispune de prea multă imaginaţie, poate nici nu se încurcă cu astfel de mofturi şi  recurge la aceeaşi strategie de care s-a slujit atunci când a fost unicul candidat la preşedinţia PSD. Reamintesc, că dl. Liviu Nicolae Dragnea a inventat atunci un truc de pe urma căruia să poată spune că a fost ales direct şi nemijlocit de toţi membrii partidului.

Marea problemă este că dl. Dragnea este socotit un candidat prost. Cu şanse minime în faţa preşedintelui Iohannis care, în repetate rânduri, şi-a exprimat şi reafirmat dorinţa de a obţine încă un mandat de cinci ani. Aşa după cum spuneam în editorialul de ieri de pe adevărul.ro, chemând în sprijin o afirmaţie a politologului Stelian Tănase, candidatul Liviu Nicolae Dragnea va izbuti mai mult ca sigur contra-performanţa de a-i pune cu mânuţa proprie cel puţin încă un milion de voturi în plus în tolba candidatului Klaus Iohannis.

Drept pentru care propagandiştii şi organele de presă subvenţionate direct sau indirect de PSD au primit un nou ordin de zi pe unitate. Acela de a lansa pe piaţă zvonul că este foarte posibil ca dl. Iohannis să se retragă ori să fie retras din cursă. Nu mai departe decât la început de week-end, dl. Ion Cristoiu, plătit de PSD prin agenţia deghizată sub numele de Societatea Română de Televiziune, acolo unde casieră principală încă mai este o cetăţeană pe nume Gradea Doina, a spus la o pretinsă emisiune Gândurile lui Cristoiu de pe Mediafax, o agenţie a puşcăriaşului Adrian Sârbu care s-a dovedit recent că este şi ea finanţată de PSD, emisiune la care nu se uită nimeni, că dacă dl. Iohannis va scădea sub 35% în sondaje e foarte posibil să renunţe ori să fie obligat să renunţe la o nouă candidatură. Cum cu sus-menţionata emisiune nu-şi pierd vremea nici măcar concetăţenii din Găgeşti-Vrancea ai d-lui Cristoiu, celelalte organe de presă din cartelul de presă pro-PSD au primit ordinul de a asigura vizibilitate trăznăii respective.

Greu nu e să se inventeze şi să se plătească sondaje care să susţină că dl.Iohannis nu ar mai avea cele 35% la sută despre care face vorbire dl. Cristoiu. O astfel de sarcină ar putea primi dl. Marius Pieleanu, care şi el încasează o sumă frumuşică de la TVR pentru serviciile de propagandă făcute în favoarea PSD. Mai greu e ca lumea să fie făcută să creadă în alegaţiile d-lui Cristoiu. Deocamdată se încearcă, se testează, se pune în aplicare învăţătura Calomniază, calomniază că tot rămâne ceva! Vectorii de imagine, formali şi informali ai PSD vor să acrediteze ideea că dl. Klaus Iohannis ar fi un nou Emil Constantinescu învins de sistem. Sunt mai mult ca sigur că neamţul nostru este mai deştept decât toţi pigmeii, fie ei Anca Alexandrescu, Cristoiu, Palada, Nistorescu, Andronic, Curea ori angajaţii lui Ghiţă de la România tv şi cei ai securistului Voiculescu de la Antena 3.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite