Piedone pleacă din partidul lui Tăriceanu: „Nu mă regăsesc în ALDE. Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone FOTO Arhiva Adevărul
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone FOTO Arhiva Adevărul

Primarul Sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri că nu se regăseşte în ALDE, formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, în schimb, a precizat că este prieten cu Gabriel Oprea şi urmăreşte „interesul naţional“.

Surse politice au declarat, pentru Agerpres, că Piedone ar putea candida din partea UNPR, la alegerile locale din 2016. Cu o zi în urmă, primarul Sectorului 4 din Capitală anunţase că nu se regăseşte în ALDE.

„Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul naţional. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunţa unde voi candida, pentru a se elimina speculaţiile la adresa mea. Anunţul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulţumesc pentru încrederea acordată şi cărora le voi rămâne fidel în continuare. (...) Nu mă regăsesc în ALDE.

Cred că pe eşicherul politic este nevoie de o stângă şi o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul naţional şi consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România“, a spus Piedone, citat de Agerpres.

Citeşte şi:

Alegerile locale din 2016, pe agenda PNL. Cine sunt candidaţii care se bat pentru cele şapte posturi de primar în Capitală

Conducerea PNL s-a reunit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta despre candidaturile depuse de membrii formaţiunii în competiţia internă care va avea loc în perspectiva alegerilor locale din 2016.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite