Piedone: "N-o să candidez la Primăria Capitalei"

Piedone:

Cristian Piedone Popescu

Primarul sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, a anunţat miercuri, într-o scrisoare deschisă că nu va candida la alegerile locale din 2012 pentru funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu voi candida la postul de Primar General al Municipiului Bucureşti, până când nu voi fi dus la bun sfârşit proiectele începute în sectorul 4", spune edilul.

"Ştiu că sunt pe primul loc în sondajele de opinie pentru Bucureşti, acele sondaje nedate publicităţii şi ascunse, cu teamă, chiar şi mie", mai scrie primarul.

USL a anunţat luni că îl susţine pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, iar PC a spus că preferatul conservatorilor este Piedone.

Şeful campaniei electorale a PSD pentru Primăria Capitalei, Miron Mitrea, a declarat ieri, pentru "Adevărul", că este sigur de fapul că Piedone nu va fi contracandidatul lui Sorin Oprescu, ci se va bate pentru încă un mandat în fieful său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările